• Alttilbad.no

Varmepumpe CS 7000i AW 5 kW, Bosch, uten vvb. Komplett med inne og utedel.

  • 96 800,-

Kjølevæske avgift kommer i tillegg.Ta kontakt for pris ferdig montert.Luft/vann-varmepumpe fra Bosch, Compress 7000i AW Lekkert og innovativt design i herdet gl

På lager.
Del
Artikkelnummer: 314

Kjølevæske avgift kommer i tillegg.


Ta kontakt for pris ferdig montert.


Luft/vann-varmepumpe fra Bosch, Compress 7000i AW Lekkert og innovativt design i herdet glass og aluminium. Runde kanter og rene linjer. Robust og raffinert på en gang. Innedelene finnes i hvit og sort utgave. Du må gjerne gjemme den bort i teknisk rom, men det trenger du ikke. Med Bosch Smart Design får du markedets første design-varmepumpe. Installasjonen er smidig og igangkjøringen er enkel med et smart styresystem. Utedelen veier ikke mer enn fra 67 til 75 kg. Bosch Compress 7000i AW gir godt spillerom når du skal velge. En liten vegghengt innedel kan kobles til en varmtvannsbereder om du har litt liten plass. Ønsker du en alt-i-ett løsning finnes en gulvstående modell med integrert varmtvannsbereder på hele 285 liter kapasitet for tappevarmtvann. Og med innebygget IP-modul er den klar for å kunne fjernstyres med app for Apple og Android. Energieffektiveten er av de aller beste som er blant luft/vann-varmepumper, energimerket med A++ og opp til over 5* i COP. *7/35, 40 % komp.drift. Oppmålt iht. standard EN 14511.


Velg en innedel som optimerer funksjonen for dine behov og forutsetninger. Bosch luft/vann-varmepumper har ulike innedeler avhengig av hvilket behov du har. De ulike innedelene kompletterer anlegget funksjonsmessig for å best mulig passe til ditt hus. AWM/AWM-S Innedel, gulv. Gulvstående enhet med en godt isolert A-klassifisert bereder og elpatron for tilskudd ved streng kulde, gjør den til en komplett oppvarmingsløsning hele året. AWM-S med ekstra spiral for samkjøring med et solfangeranlegg. AWM – en komplett oppvarmingsløsning Gulvstående innedel som sammen med varmepumpen blir en komplett oppvarmingsløsning. Den inneholder varmtvannsbereder samt elpatron som gir tilskuddsvarme de aller kaldeste dagene. AWM-S – for solarløsninger Gulvstående innedel. Ligner AWM men inneholder en ekstra spiral for tilkobling til solvarmeanlegg. Inneholder en varmtvannsbereder på 185 liter samt en elpatron som gir tilskuddsvarme på de aller kaldeste dagene. AWB/AWE Innedel, vegg Den plassbesparende veggenheten uten varmtvannsbereder inneholder intelligent styring som gir en høyeffektiv hybridløsning som kan samkjøres med andre varmesystem. Finnes også med innebygd 9 kW elpatron. AWE – veggmodell med elpatron Kompakt innedel i veggmodel. Inneholder elpatron for varmetilskudd de aller kaldeste dagene samt ekspansjonskar og sirkulasjonspumpe. Velg separat varmtvannsbereder i 200 eller 300 liter. AWB – veggmodell for samkjøring med kjele Kompakt veggmodel hvor eksisterende kjele beholdes for ekstra varmetilskudd. Tilskuddet kan shuntes eller tilkobles med styresignal. Innebygget shunt samt sirkulasjonspumpe. Velg separat varmtvannsbereder i 200 eller 300 liter. AWE 5-9 og AWE 13-17 leveres som 400V, men kan kobles om til 3x230V.

Varmepumpe kan leveres direkte hjem uten kostnad om det er tilkomst med lastebil til eiendom. Alternativt kan den hentes på vårt lager. Vi kan selvsagt også komme med pris ferdig montert. Da er det bare å ta kontakt.